Sikringsanlæg på Værslev, manglende kilder og noter!!

af Steffen Dresler, 22/7 2021, 15:03 (981 dage siden) @ UTJ

Hej UTJ

Vi er fuldstændige enige. Det jeg hentyder til er UDGIVELSER, der mangler i "temmelig mange procent" kilder og notor.

Ved godt at det IKKE var almindeligt i sin tid, men fortidens "suppe, steg og is" (monografier) udgivelser, var jo i tiden det eneste og derfor godt og acceptabel! Og uden dem DENGANG ingen nutidig historie.

Men TIDEN er en anden nu! Især er mulighederne for tilgang til arkiver, private, kommunale og statslige, jo faktisk kun "klik" væk. Så der ER faktisk ingen undskyldning for IKKE ved nyskrivning, at benytte kilder og noter.

Sådan lidt drillende, kan en nutidig bog også fravælge et afsnit om "Edmonsonske billetter og de evindelige motorvogne";-) for at citere en af de første rigtige jernbaneentusiaster, der selv skrev så ganske udmærket!

Bedste hilsener

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

Med gods på krogen - og andre jernbanemotiver IV

Med gods på krogen - og andre jernbanemotiver IV. Pris 290 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak