Sikringsanlæg på Værslev, manglende kilder og noter!!

af Svend, Storkøbenhavn, 23/7 2021, 12:49 (979 dage siden) @ Steffen Dresler

Hej UTJ

Vi er fuldstændige enige. Det jeg hentyder til er UDGIVELSER, der mangler i "temmelig mange procent" kilder og notor.

Ved godt at det IKKE var almindeligt i sin tid, men fortidens "suppe, steg og is" (monografier) udgivelser, var jo i tiden det eneste og derfor godt og acceptabel! Og uden dem DENGANG ingen nutidig historie.

Men TIDEN er en anden nu! Især er mulighederne for tilgang til arkiver, private, kommunale og statslige, jo faktisk kun "klik" væk. Så der ER faktisk ingen undskyldning for IKKE ved nyskrivning, at benytte kilder og noter.

.... men sagen er den, at en stor del af de interessante oplysninger befinder sig i private arkiver rundt om i studérkamre, på lofter og i kældre. De burde nok befinde sig i offentligt tilgængelige arkiver, men meget af det der er gemt er sket ved at nogle nysgerrige og interesserede personer har reddet arkivalierne fra at blive kasseret.
I vest var man heldig at have en Guldvang, som satte tingene i system og sidenhen afleverede dem. I øst var der vist noget mere rodet.
Lad os se, hvor meget mere der dukker op om Værslev og omegn. Jeg er sikker på, at vi ikke har set det sidste endnu. Sagen er dog den, at flere af de der ved og har noget, ikke deltager aktivt her.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Jernbanebøger

Amagerbanen på cykel

Amagerbanen på cykel. Pris 260 kr.

Læs mere
DSB As201

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak