MY 1201 - hvordan hænger det sammen ...?

af Lars Henning Jensen, 29/7 2021, 23:27 (1001 dage siden)

God aften!

Da der for lidt siden blandt de "vilkårlige" billeder ude til højre i dette forum dukkede et billede op af MY 1201 (tilsyneladende) under bygning, kom jeg i tanker om, at jeg havde set billedet tidligere og dengang "undret mig gul og grøn".

For hvordan hænger det sammen, at lokomotivet under bygning - her angivet til året 1955, to år før levering - på et tidspunkt, hvor i øvrigt kun "skelettet" er samlet, fremstår med en malet og stafferet front, der endda tilsyneladende ser relativt "brugt" ud og endda har vingehjulet placeret anderledes end på senere billeder af lokomotivet i drift?

Det giver umiddelbart ingen mening ...

Er der tale om dele af en "mock up" (dette udtryk brugte man nok ikke dengang), som man har genanvendt i selve lokomotivet?

Her i dette forum plejer vi at kunne få svar og forklaring på selv det mest uforklarlige, så mon ikke også dette mysterium kan løses? :-)

Jeg skal ikke afvise, at spørgsmålet/emnet har været "oppe" tidligere, og der er givet en fornuftig forklaring (for en sådan findes jo selvfølgelig), men jeg har ingen erindring om det, og jeg har ikke lige kunnet søge mig frem til noget ...

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak