Endnu flere forsvundne stationer.

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 20/2 2013, 10:41 (4080 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Det er efterhånden længe siden (1988 og 1994), at forlaget "bane bøger"s to bøger "Forsvundne stationer" og "Flere forsvundne stationer" så dagens lys, og jeg kunne da godt drømme om en fortsættelse af serien, f. eks.: "Endnu flere forsvundne stationer", --men er der tilstrækkeligt mange forsvundne stationer siden da, til at det kan bære endnu en udgivelse.


Kære Erik

Det er et yderst prisværdigt initiativ. Jeg er ikke i nærheden af mit arkiv; men husket efter hukommelsen har Morten Flindt Larsen i forordet til "Flere forsvundne stationer" oplyst, cirka hvor mange nedrevne stationer, der ikke er med i de to første bind af "serien". Og hertil kommer så de stationsbygninger, der er forsvundet siden 1994.

Det foresvæver mig, at der muligvis kommer en officielt bind 3 fra bane bøger; men måske er det bare et rygte, måske er det bare ønsketænkning eller måske er det bare en våd pubertetsdrøm fra min side. Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at spørge på rette sted.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

--------------

Hej Thomas.

Jeg har heller ikke hørt noget -- ikke en gang på rygtebasis -- men nærmer det sig realiteter, finder vi/jeg nok ud af, at tage denne "side" af plakaten, så den ikke konkurrerer alt for meget.

Jeg savnede bare muligheden for et hurtigt opslag.

Indtil da, kan den måske bringe nogle ellers ukendte fotos frem ! ! ! ???

Erik V. Pedersen.
http://evp.dk/index.php?page=endnu-flere-forsvundne-stationer


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Ambulancetoget holder klar
Ambulancetoget holder klar

Denne artikel stammer fra bogen ´Eventyret om Jernbanen´ af J. Fr. Lawaetz, Jespersen og Pios Forlag 1935. Den handler om, hvad der sker når alarmen lyder over Godsbanegården og hjælpetoget rykker ud med hjælpevogne, redningsvogne og ambulancevogne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak