Dampdage på Jernbanemuseet (Billeder samt beskrivelse)

af Steffen Dresler, 23/9 2021, 11:04 (939 dage siden) @ KimC

Kære Kim

Tja, dampen er nok mest interessant for personer der har oplevet den, eller er vokset op med modeltog i 60´erne og 70´erne. Og alligevel var der en stor del yngre der var interesserede, spurgte og tog billeder.
Sådan lidt firkantet er interessen for epoke III blevet mindre, mens epokerne IV, V og VI får større og større interesse. Det er vel en naturlig ting at interesserer sig for det der er nu, altså for personer yngre end jeg selv (29½ ++;-) ), mens lidt ældre har mere hang til nostalgien.
Da jeg selv var helt ung, "vadede jeg" rundt blandt dampere på Gb (de fleste henstillede), men når der kom en MY ind, smed jeg det hele for at se, høre og MULIGVIS tage et billede (råfilm var DYRT)! Men efterhånden som dieslen tog helt over, var det det tidligere der nu blev interessant.

Min skriv var afstedkommet af at du på baggrund at nogle billeder optaget meget tidligt på dagen før end der var "run" på "dampdagene og uden selv at have besøgt disse, konkludere på et par billeder:-). Ser jeg nu ud af vinduet lige nu, må jeg konkludere, at vi har "bilfri" dag, myldertiden ovre ingen biler på vejen. Men den konklusion er vist ikke korrekt, vel?

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak