Avatar

Repetersignal for AM på Fuglebakken

af Morten Flindt Larsen, København K, 13/10 2021, 13:50 (919 dage siden) @ Erik V. Pedersen

God eftermiddag

I dokumentet "Automatiske Linieblokanlæg i forbindelse med stationerne: Københavns Godsbanegaard, Vigerslev, Flintholm, Vanløse, Frederiksberg og Lersøen" (link til pdf), stødte jeg på følgende beskrivelse af AM-signalerne ved Fuglebakken, jeg har vedhæftet beskrivelsen som et skærmklip:
[image]

Efter en del søgen på nettet, de to fora her på siden, evp.dk, tog-billeder dk. og mange andre steder, har jeg kun fundet dette billede, hvor man kan se bagsiden af, hvad jeg formoder er repetersignalet.
På tog-billeder.dk er der under 1. Generations S-tog Linje F et billede af perronerne på Fuglebakken taget i 1970, hvor repetersignalet ikke ses.
Jeg kan se, at selve det specielle signal bl.a har været under behandling i trådene her og her, men uden noget snak om repetersignalet.

Hermed mit spørgsmål:
Er der nogen, der har et billede eller andre beskrivelser af repetersignalet?

Må i have en god aften:-)
Med venlig hilsen,
Johan Sigurd Dahl


.
----------
.

Når repetersignalet er anbragt under taget for ventebygningen (se citat nedenfor), kan det vel næppe være dette signal, man kan se fra bagsiden, nede fra gader op mod bygningen / (...) "dette billede, hvor man kan se bagsiden af, hvad jeg formoder er repetersignalet." Ellers skal det da være blevet flyttet ! ?

Det kan ligne bagsiden af et skilt/fast mærke, ikke et signal, det er ikke særlig stort og det står meget "yderligt" ved rækværket ud mod gaden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Struers lokomotiver 1890-1960
Struers lokomotiver 1890-1960

Fhv. trafikinspektør Georg A. Wienecke skrev op gennem 1990´erne i alt 34 afsnit om Struers lokomotiver. Wiencke var ikke den mest strukturerede person og han afsporede hele tiden med spændende anekdoter og oplysninger fra resten af Jylland.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak