Endnu flere forsvundne stationer.

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 24/2 2013, 20:24 (4072 dage siden) @ Lars

På "siden" agtes optaget stationer / trinbrætter, der er nedlagt efter --eller ikke optaget i-- de to ovenstående bøgers udgivelse.


Er "nedlagt" kun nedrevne stationer eller også stadig eksisterende bygninger,der blot ikke er i brug som station længere?


----------

Hej Lars.

OK - jeg har udtrykt mig uklart i ovennævnte tekst. Bøgerne omtaler nedrevne (forsvundne) stationer/stationsbygninger, og således også her.

Måske har Du set det i et andet svar i mellemtiden, --det har -beklageligvis- været meget svært for mig at komme ind på Forum i en time til to.

Nedrevne/forsvundne stationsbygninger, helst allerede INDEN de bliver "nedrevne", men da også gerne under og efter nedrivningen (tomten). I alle tilfælde -- fotos efter udgivelsen af den sidste af de to bøger (1994), eller hvis en stationsbygning/trinbrætbygning ikke skulle være kommet med i en af de to bøger.

"Observationslisten" var/er nærmest tiltænkt tomme, tilsyneladende nedrivningstruede bygninger, med henblik på at rette opmærksomhed på dem, inden det er for sent. Et lille "hip" til eventuelle lokale / tæt ved boende, om at tage et par fotos inden . . . !!!

Hilsen.
Erik V. Pedersen.
http://evp.dk/index.php?page=februar-2013 (som venter på klargøring af morgendagens fotos :-) )


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak