Avatar

Aalborg godsbanegård i dag

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 3/3 2013, 12:39 (4070 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Hej Thomas

Stort tillykke med din nye lejlighed, og velkommen til Aalborg (hvor jeg selv har min daglige gang).
For nogle jernbaneentusiaster er det sikkert en drøm at komme til at bo i en gammel nedlagt stationsbygning - Godsbanen er nok det nærmeste man kommer den drøm i Aalborg C.
Snart vil det sidste ferroviale islæt på arealet desværre nok kun være navnet - og at både de eksisterende, og såmænd også de nye bygninger på området, er opført parallelt med de snart ikke længere eksisterende spor.
Skal der mon opstilles et monument eller lignende i området som et minde om, hvad der var der engang ?. Så vidt jeg kan forstå, så skal der vist være grønne områder omkring det nye byggeri på området.
Nu hvor du er rykket ind til 9000 C, har du så planer om eventuelt at give en hånd med hos LFB ?.

Bygningen er ret høj og jeg overvejer at spørge varmemesteren, om jeg må placere et jernbanewebcam på taget, hvor der mod syd er overblik over det sydlige sporareal på Aalborg station samt direkte udsigt til bl.a. FC Aalborg. Så kan vi jo holde øje med, om Morten Larsen passer sit arbejde:-P.


Hehe...måske jeg i den anledning skulle opsætte lyssignaler på taget af FC, pegende over mod dig:
Grøn = Der er frisklavet kaffe; kig bare forbi
Gul = Kaffen er ved at brygge; du kan nå at gå forbi bageren inden du kommer til kaffe
Rød = Morten har fri; eller ude efter mere kage

:-D

Hej Morten

Hehe, en så åbenlys signalering kunne jo opfattes som en åben invitation til at komme og "mobbe" dig - og at medbringe kage til kaffen ;-)
Jeg kan i den forbindelse varmt anbefale Othello-bageriet i Christiansgade, ikke så langt fra Thomas. På deres hjemmeside ses et godt argument for denne anbefaling - og de laver tilmed også noget godt bagværk... :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak