Kælenavnet "Grisen"

af Jens MO-Møller, 9/7 2012, 22:14 (4280 dage siden) @ Erik Olsen

Gode Erik Olsen, det er altså i skolen, at man primært skal tilegne sig kundskaberne, selvfølgelig støttet af forældrene. Tør du korrekse en kollega på dit arbejde, som ikke kan stave visse ord rigtigt? Jeg selv har ikke problemer med det, men det er der desværre alt for mange som har og det er så bare een af grundene til sprogforbistringen. Der findes jo i dagens Danmark utallige eksempler på dårlig sprogbrug og tåbelige stavefejl på mange felter. Odense Banegård Center er blot eet af dem, men de findes overalt; på vejskilte, i aviser, lærebøger og meget andet.

På mdt. Gb. har jeg set et skilt med teksten: "Stop for gul lys" og på samme depotværksted er der på gulvet ved nogle af smøreoliepåfyldningstankene malet noget i retning af: "Spildte oliepletter skal fjernes omgående", hvilket jo er en fysisk umulighed! Men hvorfor får den slags lov til blot i årevis at bestå; simpelthen efter min ringe mening på grund af total ligegyldighed på alle fronter! Det er delvis på grund af alle disse små sprogforbistringer, som blot får lov til at bestå, at sproget mere og mere udvandes og det er synd og skam.

Skal vi snart opleve skilte med: Pas fucking enormt meget på når du render over sporene"!

Venlig hilsen

Jens Møller


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak