Spørgsmål til brugere og webmaster

af UTJ, 10/7 2012, 20:49 (4306 dage siden) @ Daniel Zøllner

Hej Alle på det historiske forum og webmaster:-)

Hvornår er det gældende at lave indlæg på dette forum (når det gælder historiske indlæg) altså hvilke årstal er i orden.??? Da jeg kun er 23 har jeg billeder der minimum er fra starten af år 2000. Men det er 12 år siden

Jeg vil meget gerne høre både brugeres mening og webmaster´s

Uden at tale på alles vegne så tror jeg det regulerer sig selv. MEN tænk over hvor dit indlæg bliver mest velset, her eller i det andet forum. Når man viser noget frem gælder det da trods alt om at ramme mest nøjagtigt med flest mulige seere.

Her tror jeg at billedvisning af disse forholdsvis nye billeder mest har interesse hvis der er en eller anden historisk vinkel på det. Det kan enten være historisk materiel (ældre udgået osv.) som man enten knytter en kommentar til eller gerne vil have forhold uddybet. Så er det fint. Din vinkel på illustrationen er derfor meget vigtig at have sig for øje og i det svenske jernbanehistoriske forum har der ind til for nylig kørt flere billedvisninger med Ma-lok inden de blev faset ud - med tilhørende forklaringer.

Men det skal ikke afholde dig fra at prøve - der er jo ved at indfinde sig en passende afgrænsning mellem de to fora med en uskreven linje mellem de to. Eventuelt kan du kigge på de svenske fora, for der vil du se at billeder af den type jeg formoder du beskriver har største publikum i det "nutidige" forum. Men jeg vil på ingen måde skræmme dig væk.

God fornøjelse.
:-)

låst
1892 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederDSB EA3012Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak