LJ CE 71-74 (1 dårligt foto)

af UTJ, 11/7 2012, 20:22 (4279 dage siden)

Her i den våde sommertid filer jeg lidt i noget messing mv, der skal blive til en model af de fire personvogne fra Lollandsbanen CE 71-74. Hvornår forsvandt de egentlig fra sporene?

Jeg mindes den sidste, CE 73, der med ombygget endeperron stod i Maribo omkring 1979. Det ville ellers være en sjov vogn i samlingen på en veteranbane, hvis den havde overlevet......og tilmed nok en af de billigere vogne at genopbygge uden alt for mange dyre personvognsdetaljer.

Og desværre blev det ikke til mere end dette modlysbillede dengang, hvor jernbanen ikke blev dyrket systematisk (men måske derfor var så meget mere interessant at udforske). Særligt når der som i Maribo stod rester af fordoms materiel, som i højere grad end Y-togene kunne fange blikket:

[image]

:-)

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

Kalvehavebanen på cykel

Kalvehavebanen på cykel. Pris 130 kr.

Læs mere
DSB E985

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak