SB bus kommer til salg

af Steffen Dresler, 13/9 2022, 21:25 (563 dage siden) @ Niels Munch

Godaften til alle

Sådan lidt afstedkommet af tidligere afhændelser.

Det er normalt altid kedeligt når der skal spares og når der så ved den efterfølgende prioritering skal udskilles materielgenstande. Den kan for nogen være uforståelig. Således også med SB Bedford bussen. Men museet har altså prioriteret af denne materielgenstand kan udskilles! Der har altså fundet er vurdering sted!!

Nu håber jeg så bare, at museet vil stille krav til afståelsen over for en ny eventuel køber/modtager/udstiller/bruger.
Det nytter jo ikke at ”højstråbende/højstbydende” løber af med bussen, hvis ikke dem/de kan garantere bussens bestående og i den stand man ønsker den skal være i, altså opbevaring og økonomi.

Vi har ført set/ser busser og jernbanemateriel bevaret under så dårlige forhold at den/de er ”beyond any repair”. Samtidig hermed er der ikke udfærdiget nogen som helst planer for vedligeholdelse/reparation/restaurering og sluttelig er der ikke de økonomiske midler til rådighed. Busser og jernbanemateriel er rådnet op under en presenning eller anden dårlig opbevaringsform.

Jeg håber – har overhovedet slet ikke forstand på bussen og ikke mindst dens eventuelle historisk- og/eller kulturelle værdi – at bussen er alt andet og mere end ”nice to have” og det er synd den skal væk.

Man skal vel ikke bevare noget fordi ”jeg” synes det er synd o.s.v., men fordi bussen har en værdi fordi den med dens bevaring viser noget med interesse for mere end bare os jernbane- og businteresserede!

Jeg mener at hvis dette projekt skal have sin gang på jorden, skal modtager kunne fremlægge både planer og økonomisk formåen og at der er en klausul, at hvis ikke indenfor den aftalte tid o.s.v., vil ejerskabet af bussen gå tilbage til anden vurdering om nyt ejerskab evt. skrotning.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
HectorrailDSB D821

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak