OT, Farve på metalrammer på harmonikaer på personvogne.

af Steffen Dresler, 21/5 2023, 11:16 (197 dage siden) @ ivar
redigeret af Steffen Dresler, 21/5 2023, 11:48

Kære Ivar

Årsagen til jeg skriver som jeg gør er, at jeg følte det var en anledning til at gøre en bemærkning om en general ændring, der er sket her på siderne hen ad vejen. Og den har således IKKE noget at gøre med sp. om farven på metalbøjlerne på harmonikaerne som spurgt til af TKVJ M4. Han løb tør for svar EFTER at have gennemset det han havde til rådighed (og viden om) og DET synes er er godt og jeg får personligt lyst til at svare - hvis jeg kan - for at kunne hjælpe andre. Jeg er jo selv glad for hjælp når jeg spørger.

Vi er alle forskellige i vores tilgang til hobby/arbejde eller hvad det nu er og jeg har mange hyldemeter (se MFL billede, bor jo i Gentofte:-) ) med jernbanerelateret stof i hard-copy, bøger, kopier, mapper, hæfter mv. Resten ”I skyen” eller elektronisk på computeren. De få originaler af dokumenter jeg har samt billeder ryger til Odense sammen med en hard-disc, så kan de smide det ud eller give det til Lucifer. Jernbanebøger til en modelbaneklub og nogle få jernbanevenner og resten til forbrænding. Familien har ikke interesse.

Nå, nu til din bemærkning om at jeg strammer den lidt. Svaret er NIX!! Man må fordre (jeg gør) at spørgere gør lidt forarbejde selv FØR end man poster et spørgsmål. Jeg har personligt mange gange tænkt, at det kunne man ved hjælp af to til tre klik med musen havde fundet svar på enten på internettet generelt eller her på siderne, søgefunktionen. På den anden side ved jeg jo også godt, at de lidt mere specielle ting vedr. trafik, planer, teknik og historie vedr. materiellet, IKKE findes på nettet. Og her springer jeg gerne til, hvis muligt.

Så den med ”Hej gutter, jeg vil gerne ha´…………”, ”Jeg vil gerne vide om der kørt tog til Sæby, hvilke vogne og lokomotiver” etc.

Jeg skal ikke her fortælle hvad JEG synes er et ”must”, men bl.a. bare henvise til ”Jernbanekilder”, ”EVP hjemmeside”, ”Banebasen”, ”Jernbanearkivalier”, ”Thomas Boberg Nielsen hjemmeside om Jernbaner, sidespor, havnebaner mv.”, denne sides muligheder (Jernbanehistorisk forum med søgefunktion), DJK, SJS og Banebøgers udgivelser og elektroniske udgaver af Signalposten, Lokomotivet mv. Så er man i hvert tilfælde dækket elektronisk ind både historisk og nutiden.

Personligt synes jeg at – hvis ikke lige Bays bibel - alle Niels Jensens jernbaneudgivelser og som nævnt før BB udgivelse om Personvognsmateriellet.

Dette er jo ikke en tilfældig ”Facebook” side, eller den hedengangne "Spørg Olivia" vel?

Bedste hilsener til din og alle andre selvfølgelig!

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak