OT Hvordan man jager nye entusiaster væk fra hobbyen.

af TKVJ M 4, 27/5 2023, 13:38 (306 dage siden) @ Steffen Dresler

Tak for de mange svar. Desværre viser svarene jo at Dekas vognene er en ommer - som jeg frygtede. Der burde udleveres nye gratis harmonikaer til erstatning. Jeg har nu monteret Heljan harmonikaer på mine vogne, besynderligt nok har Heljan haft et stort salg af løse harmonikaer på det sidste, så de nu er udsolgt! Men vognene bliver jo ikke billigere ved at man skal tilkøbe løsdele for at få en brugbar og korrekt vogn. Og netop Dekas reklamerer med at deres vogne er korrekte. Om fejlene sker i Danmark eller østen som nævnt af Steff, tja. Den totalt forkerte farve på Dekas's TKVJ Q vogne var et valg fra Danmark og altså ikke Kinesernes skyld. Og havde det stået til Steff havde CO og CM måske fået blå harmonikaer fra CIWL, men det havde trods alt passet bedre end de rød/brune....Så kunne det nok rettes efter 2 snaps, det er sværere at skjule den rødbrune farve med patinering. Så jeg har ikke turdet forsøge, heller ikke efter de foreslåede 2 snaps!

Vognene er ellers blevet anmeldt som 100 % korrekte, så nogen steder må jo mangle noget viden - eller mod til kritik?

Der kom også nogle negative toner ind i debatten. Det er desværre en svaghed blandt jernbaneinteresserede at de ofte bruger mere tid på at være efter hinanden end at sætte materiel i stand. Der bruges megen tid på rygter, sladder og usandheder. Den tid kunne bruges bedre. Og den skræmmer så absolut også nye interesserede og bogforfattere væk.

TKVJ M 4


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak