Lokomotiv på afveje, det VAR altså D til indvielsestoget.

af Steffen Dresler, 24/4 2013, 18:09 (3991 dage siden) @ ove

Go´aften Ove!

Om filmen kommer ud i handlen ved jeg ikke. Det var nogle optagelser overspillet på VHS for MANGE år siden. Og kvaliteten var selvfølgelig også derefter og ville idag overhovedet ikke kunne stå mål med nutidens forventede krav.
Men det var måske et spørgsmål, der kunne rettes til museets nye ledelse og medarbejdere, om ikke det var en ide, at fortsætte med at udgive DVD/Blue Ray med gamle film. Men jeg ved også der er et par copyright problemer eller to, der skal løses først.
Meeen, jeg skal da tage spørgsmålet med til Odense, når jeg skal være en af "The Fat Controllers helpers" her i den kommende weekend med Thomas the Tank:-P .

[image]

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok
DSB C715

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak