Fotogåde - uden løsning

af Michael Olsen, 6/8 2013, 23:10 (3887 dage siden)

Kære herrer i værelset.

Netop hjemvendt fra et par ugers ferie på Bornholm røg vedhæftede foto ned i 'arkivet'. Det er et fotokort uden tryk eller håndskrift på bagsiden. Købt sammen med et par andre kort sendt til Bornholm, så motivet kunne sagtens være fra klippeøen.

Der er intet at se på kortet, som giver nogle som helst fingerpeg. Det kan være et jernbanearbejde, men også så meget andet. Ligger tydningen uden for dette forum, så fjerner jeg det gerne. Men jeg er selv lidt nysgerrig. Hvad kunne det være? Måske Bornholm? Men så igen, var jernbanearbejderne ikke overstået på dette tidspunkt for tidspunktet, som jeg anslår til 1920'erne.

Tak på forhånd

mvh Michael[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

Frygt og fascination

Frygt og fascination. Pris 250 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak