Med KöF til Filskov

af kbayer, 11/1 2018, 18:27 (2268 dage siden)

Her kommer de fotos, som jeg fik optaget på turen med kartoffel-ekspressen til Filskov, samt at par fotos at "toget" på strækningen.

Blik tilbage mod Grindsted station:

[image]

Ved TKVJ viadukten:

[image]

Ved Wilhelmsmindevej:

[image]

Og ved viadukten kort før Filskov:

[image]

Og her et par fotos fra en anden fototur til Wilhelmsmindevej og viadukten ved Filskov:

[image]

[image]

[image]

I næste uge vender vil tilbage til Grindsted station med KöF og godsvognsrangering.

Og så i næsten samme anledning vil jeg gerne forhøre mig i dette forum om nogen har kendskab til arkiver på nettet med ganske almindelige stationfotos fra især de mindre sidestrækninger i Danmark, som f.eks. Thybanen, Sallingbanen og Himmerlandsbanerne.

Jeg har igen og igen nydt fotoserierne fra Gunnar W. Christensen og Erik V. Pedersen. Og selvfølgelig også de mange fantastiske fotoserier fra Holger fra Hedehusene.

Jeg har også gennemtjekket linkene på Forum's højre side, men savner især fotos fra 60' erne og 70'erne. Jeg tænker selv, at der kan sidde jernbanefotografer derude, som ikke har digitaliseret deres negativer mm. ligesom jeg, der først kom i gang for et par år siden.

På Googles billedoversigter dukker de samme fotos op igen og igen, når man søger på specifikke stationer. Især mine egne og EVP's. Fornylig faldt jeg over et arkiv, som er blevet væk igen i et par forkerte klik. Arkiv Henning Kristensen viste sig at indeholde en lang række flotte fotos fra Herning-Viborgbanen, som er en lille DSB-perle, hvis jeg skal beskrive den. Jeg kom for sent, og mine fotos med skinner men uden tog er lettere triste.

Men: kender I til andre arkiver end de nævnte?

Med KöF til Filskov

af kbayer, 12/1 2018, 12:07 (2268 dage siden) @ frank

Hej Frank

Tak for link, som jeg fandt for et par måneder siden. Så det var en god jernbaneoplevelse at se alle de flotte fotos.

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak