Mere Frihavn

af Bent Hansen @, tirsdag 26. november, 2019, 20:22 (13 dage siden)

Hej.

Selv om mine to efterlysninger ikke har givet synligt resultat i forummet her, har der været så meget mere trafik i min mailbox. Der er dog lang vej igen, inden projektet er færdigt.

Nu har et nyt spørgsmål trængt sig på, selv om det problem, der var rejst, i mellemtiden er løst, vil jeg alligevel gerne vide:

Hvor er dette postkort, der i sin tid har været til salg, blevet a? Museet for Søfart har et et bud på en tidsbestemmelse dog for en andet, men lignede billede, nemlig 1910. Entusiaster har gættet på 1894, hvor anlægget af Frihavnens første etape bortset fra færgehavnen var afsluttet. Jeg tror, at jeg kan indskrænke tidsspandet endnu mere, men først:

Hvor er postkortet i dag?

[image]

De to indlæg indrages i løbet af ugen.

Mvh. BH.

Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik
De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det. Læs artiklen 
DSB MX1034
Hectorrail
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen