Ved du noget om ulykken? OT Smøreolielager

af Hans-Henrik Landsvig ⌂ @, Amagerbro, 8/5 2018, 13:03 (2197 dage siden) @ Steffen Dresler


Så for mig ser det aldeles logisk ud, at depotet i Avernakke har været distributør af smøreolier i tromler eller større ladninger i lastbiltankvogne som på billedet. Og derfor passer det også med, at en tankvogn kunne have indregistreringsplader på bilen fra et sted, selvom kunden lå et helt andet sted (politi indregistrerings mæssigt) indenfor det pågældendes depots kunde-, ansvars- og forsyningsområde.

Jeg kan sagtens følge din logik, men nummeret M 9349 indikerer klart, at lastbilen hører til i Odense Købstad. De enkelte områder i amterne havde deres egne nummerserier.

Derfor kunne vognen selvfølgelig godt køre alle mulige andre steder, men hvis den havde været fast knyttet til anlægget i Avernakke, havde den haft et O på nummerpladen for Svendborg Amt og et nummer i en af Nyborgs serier.

Og så kan der vel i øvrigt godt have været benzin eller dieselolie i tanken, selv der står "Motor Oil" på ladet.

Med venlig hilsen

Hans-Henrik Landsvig


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Københavns Frihavns-Aktieselskab
Københavns Frihavns-Aktieselskab

Historien om Københavns Frihavn med fokus på det rullende materiel fra 2-koblede damplokomotiver over Triangel traktorer til tidligere DSB MH rangerlokomotiver. I artiklen er der endvidere links til mange billeder af materiellet.

Læs mere

Jernbanebøger

Der kommer tog

Der kommer tog. Pris 270 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak