Avatar

Mange modelting

af Morten Flindt Larsen, København K, 23/8 2018, 21:15 (2073 dage siden) @ Eriks datter

Jeg har desværre mistet min far, Erik Schou Andersen, som var en passioneret modelbanesamler og bygger. Vi står nu med alle hans togting, og ved ikke hvad vi skal stille op med dem. Kan man sætte ting til salg i dette forum? Der er mange togbøger, togblade, værktøj m.m. til modelbyg, dele og dimser, skinner, vogne og lokomotiver m.m.
Min far har desuden taget billeder af danske jernbaner helt tilbage fra 1950'erne (flere hundrede negativer). Hvor gør vi af disse, så flest mulige kan få glæde af dem?

Jeg undskylder på forhånd, hvis indlægget ikke er relevant for jeres forum.


Kære Eriks datter,

Billeder af danske jernbaner helt tilbage fra 1950'erne er noget, som jeg ved, at Danmarks Jernbanemuseum såvel som arkiverne hos Dansk Jernbane-Klub, Jydsk Modeljernbane Klub, Dansk Model-Jernbane-Klub, Nordsjællands Veterantogog Odense Model Jernbane Klub er interesseret i. Måske har din far på et tidspunkt nævnt, at han har følt sig særligt tilknyttet til en af disse. Fotografier er en del af den danske kulturarv og i stor udstrækning også jernbaneklubbernes historie, men de kan naturligvis også gøres i penge i stedet for at blive bevaret under betryggende forhold. Så på den måde er dit indlæg ganske relevant. Jeg håber, at I finder en løsning, som er i din afdøde fars ånd.

Med venlig hilsen og kondolence

Morten Flindt Larsen
museumsmedarbejder
Danmarks Jernbanemuseum


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak