Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

Trafikpolitik

- K24 de første dage
K24 de første dage
Af bjarkemm. 13/12-23, 16:09.
Kære alle
Ved de fleste større køreplansændringer plejer trafikken de første dage at være meget ustabil. Set fra Jylland ser det dog ud som om at de store ændringer på Sjælland af bl.a. Kystbanen faktisk har haft en positiv virkning. Det var fx ikke ofte at Klampenborg så således ud i den gamle køreplan i myldretiden.
Er der nogle øjenvidner der kan fortælle om det faktisk går bedre efter k24?
Du kan ikke se vedhæftede filer. Det er sandsynligvis fordi du ikke er logget ind i forummet.

K24 de første dage
Af Tommy O. Jensen. 13/12-23, 16:34.
Omfanget af forsinkelser i myldretiden virker til at være mindre, men det hænger vel også sammen med forlænget køretid og færre tog.
Sidder netop nu i halvtomt Kystbanetog RE4442 (afg 16:11), der kæmper med at indhente de minus to minutter den fik på Hovedbanegården.
Enten er der færre passagerer en tidligere, eller så tager de forskud på julen.

K24 de første dage
Af Castrol. 13/12-23, 22:09.
Pendler dagligt mellem Roskilde og København jeg har allerede været mere forsinket i k24 end i hele k23. Ej måske ikke men det føles sådan. Vil dog ikke skyde køreplanen ned førend der igen kommer fuld drift fra starten af det nye år, når godstogene ikke længere skal vende på Kh.

Dog ændrer det ikke på, at IC4/IC3 har enormt svært ved at holde køreplanen efter der er kommet de ekstra stop på Hedehusene og Trekroner for Holbæk-togene. Og det er selv med en i mine øjne pæn køretids-buffer. Accelerationen er simpelthen for langsom og dørene ligeså.
Bliver godt når der kommer eltog fra forhåbentlig k25.

K24 de første dage
Af Togiudlandet. 14/12-23, 08:27.
S-banen har ikke haft den bedste uge, men det er næppe køreplansskiftets skyld. Bx har været aflyst hver morgen/eftermiddag. I går var der spredte forsinkelser på alle city-linjer (og det var før gasudslippet ved Hvidovre). Også her til morgen er der spredte forsinkelser og delaflysninger.

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak