Velkommen til Jernbanen.dk forum. Log venligst ind eller registrér dig.

S-tog, metro, letbaner

- S-togslinjer bytter plads ved Dybbølsbro/København H
Hej alle,

Jeg har på det seneste lagt mærke til at Linje A og C har byttet plads en del gange hvor A har kørt før C, selvom C burde køre først. Nu hvor jeg tænker over det har jeg også oplevet det i andre situationer, men jeg synes at det er sker oftere end jeg kan huske på det seneste.

Det fik mig til at komme frem til to spørgsmål:
1) Er der en speciel årsag til at A og C har byttet plads på det seneste når de kører mod Hillerød og Klampenborg?
2) Hvad er reglerne generelt? Hvor længe ventes der på et forsinket tog ved København H, eller andre steder, så man kan have en korrekt togrækkefølge? Har CBTC ændret det?

Der er en del forsinkelser på linje C, da man igen kører med nedsat hastighed mellem Vanløse og Valby.
Hilsner Keld

Citat fra: D 826 Dato 24/05-22, 17:52Der er en del forsinkelser på linje C, da man igen kører med nedsat hastighed mellem Vanløse og Valby.
Hilsner Keld

Hvorfor gør man det?

Citat fra: KKLD Dato 24/05-22, 16:412) Hvad er reglerne generelt? Hvor længe ventes der på et forsinket tog ved København H, eller andre steder, så man kan have en korrekt togrækkefølge? Har CBTC ændret det?
Det ikke sat som regler, men noget dem som styrer trafikken kan håndtere. Og de har forberedt interne planer for, hvordan de håndtere de forskellige hændelser. Men CBTC har gjort, at et forsinket linje C ikke behøver at holde andre tog tilbage. Det giver kun en lille forstyrelse at klemme det forsinket tog ind mellem senere tog...

Gå op Sider:[1]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak