Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

første kørsel på køge nord banen (Generelt)

af glade-koege ⌂, køge, 10/10 2016, 15:09 (2761 dage siden)

(10.10.2016)

Banedanmark skal hen over fire weekender i oktober og november lave forberedende arbejder til den kommende elektrificering af strækningen mellem Næstved-Køge-Roskilde - Lille Syd.

Her skal der blandt andet laves montagearbejder på flere broer på strækningen, der skal udføres grave- og montagearbejder samt etablering af nye føringsveje på flere stationer.

"Vi er i fuld gang med de forberedende arbejder til den kommende elektrificering af Lille Syd. Det betyder blandt andet, at vi over fire weekender bliver nødt til at spærre banen, da vi skal arbejde på flere broer på strækningen samtidigt. Da det er en enkeltsporet strækning er det nødvendigt at lukke strækningen for trafik, imens vi udfører arbejderne," siger Henry Martensen, projektleder i Banedanmark.

De fire weekendspærringer bliver samtidig udnyttet til at udføre en lang række andre arbejder på strækningen, så passagererne bliver generet mindst muligt.

Udover vedligehold af sporet på dele af strækningen, så skal Den nye bane København-Ringsted blandt andet ibrugtage et sporskifte og køre skærver til den nye Køge Nord Station.

"Når vi spærrer banen, bestræber vi os på at udføre så mange arbejder som muligt, så generne bliver færrest mulige. Samtidig har vi lagt arbejderne i weekenderne, hvor der er færrest passagerer, der benytter sig af tog," siger Henry Martensen.

Overblik:
Der vil være lukket for togtrafik fra fredag aften til og med søndag. Tog vil være erstattet af bus i disse tidsrum.


- 14. - 16. oktober
- 28. - 30. oktober
- 11. - 13. november
- 25.- 27. november

For yderligere information kontakt Banedanmark presse på tlf: 8234 1313

som jeg læser det for man anlagt det nye spor færdig efter Ølby st imod køge nord st og vil køre tog? nogen som ved mere?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • første kørsel på køge nord banen - glade-koege, 10/10 2016, 15:09 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak