Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

7-11 fakta + lidt nedfældede facts. (Generelt)

af Svend, 4/2 2012, 09:54 (4472 dage siden) @ Steff

Jeg kunne heller ikke så meget som overveje at købe en flybillet eller en hotelovernatning andre steder end via nettet. Men når vi taler jernbanetrafik - og i særdeleshed internatioanle jernbanetrafik - er det p.t. nærmest umuligt at købe en billet til udlandet hjemmefra. Alene bare det at få et overblk .....
Jeg kan frygte, at DSB og de øvrige jernbaneselskaber helt mister deres kunder og dermed eksistensgrundlag, selv på oplagte destinationer som Hamburg og Berlin, hvis de ikke får deres internetbestillinger til at virke lige så godt som flyselskaberne. Og får deres produkter til at fremstå lige så enkelt som flyselskaberne, uanset at jernbanen har flere tillægsprodukter som f eks sovepladser.

Hvad angår nedlæggelse af DSB rejsebureauerne er det vel et endeligt farvel til storbyferier med tog, for de der ellers har holdt ved? Flyselskaberne, busselskaberne og andre rejsearrangører (herunder FDM) har allerede deres del af markedet og lever af at sælge rejser til de steder, hvor folk vil hen - men bare ikke med toget.

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak