Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Tidligere Arriva Mr tog i Randers (Generelt)

af Morten Larsen, Nørresundby, 12/12 2012, 23:39 (4155 dage siden) @ Erik Kjærgaard

"For lidt sporplads i Ab"

Det har Morten m.fl. vel helt styr på.
Kunne der ikke være plads på sporet til Abø, som formodentlig ikke kommer til anvendelse sådan de nærmeste år?
Endelig er der også sporene, der tidligere benyttedes til Postterminalen (Rustenborg). Hvor togene oven i købet måske kunne komme til at stå indendøre = ingen grafitti;-) Der er selvfølgelig ingen garanti for langtidsopbevaring, men lidt er vel bedre end ingenting? Eller hur?:-P

Det er helt rigtigt at pladsen i Aalborg efterhånden er sparsom - dels pga sporoptagning flere steder, kombineret med den stigende mængde af parkerede togsæt, men det er aftalt med DSB, at der er plads til at henstille 8 af de tidligere Arriva MR i Aalborg spor 92.
Rigtigt at der stadig er sporforbindelse til Rustenborg fra syd, men sporene indenfor i perronhallen er der lagt betonfundamenter henover, således at biler, trucks og lign. kan bruge hele området derinde.

Den oprindelige plan var, at 15 ex. Arriva MR skulle flyttes fra Fredericia til hhv. Nyborg, Randers og Aalborg - efter sigende er planen nu ændret til at alle 15 sæt skal til Randers (lad os nu se - planer er til for at blive ændret ;-) ).

Den første MR-transport (MR 35) trukket af MX1001, skete torsdag den 6/12, og den næste skete mandag den 10/12 - ligeledes trukket af MX1001 (MR 78).
Lidt billeder fra Randers i mandags:

[image]

[image]

[image]

[image]

--
Mvh Morten L.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Svenska-lok

Jernbanebøger

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001. Pris 310 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak