Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

USA`s bedste live stream web camera?? (Generelt)

af Lennart H, 3/2 2013, 08:49 (4104 dage siden)

Hej. Jeg er i gang med at finde de bedste sider med live streaming, af jernbane strækninger i USA og Australien.Men rigtig mange, af de sider man bliver henvist til, opdateres billedet imidlertid kun jævnligt. Jeg har fundet følgende to, med ægte live streaming, som er både hyggelige og til tider spændende at følge :

http://riogranderr.player.camzonecdn.com/v1.0/CamzoneStreamPlayer?channel=riogranderr

Ranoke station

Første link, sker der ikke meget og man skal vente længe på at se tog, men vinkelen på kameraet er perfekt og byen/stationen virker meget hyggelig. Andet link, sker der langt mere, men vinkelen er skrå. På begge er billede kvaliteten i top.

Jeg har fundet en del kamera, der ligesom ovenstående er gratis, og enda et par stykker med lyd, men hvor billedet til gengæld er elendigt.

Er der nogen herinde der har samme interesse, og derved har fundet nogen der er endnu bedre? Det perfekte, ville være med lyd, og filmet så man følger skinnerne.
Gerne i bjergrige omgivelser :-P Og jeg vil selvfølgelig gerne være med på en betalings side, hvis kvaliteten er i orden. På forhånd tak, Mvh Lennart


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak