Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Her er den nye s-togskøreplan k15 (Jernbanen i dag)

af Thorbjørn, 19/11 2014, 09:22 (3446 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

"Ingen tider i køreplanen - ingen ure på stationerne. Genialt! "

Movia følger den samme trend: På busstoppestedernes opslag med afgangstider, er man på flere linjer gået over til i stedet for tidspunkterne blot at ønføre, hvor mange minutter, der ca. er mellem busserne. Det ikke kun på de hyppigt trafikerede A-linjer, men søreme på S-buslinjer, hvor der kan være 20 minutter eller mere mellem afgangene. Så når Movia kan, så kan DSB S-tog vel også.

Med venlig hilsen

M:-)rten

På busline 150s kunne man på stoppestedskiltet læse at bussen om søndagen kører med 20-50 minutters mellemrum, og det må siges at være helt ubrugeligt.
Hvis der står minuttal, har man da muligheden for at ændre sin rejseplan via andre linier og forbindelser.

At Movia opfatter folk som dumt trafikkvæg, bør bestemt ikke foranledige DSB til at optrappe tendensen.

Al offentlig trafik er indrettet efter køreplaner og minuttal, så at give brugerne mulighed for umiddelbart at tilpasse sig disse, må være en helt grundlæggende ting, også uden at man inden rejsen er tvunget til at udarbejde en "flyveplan", og her kommer også de tidligere nævnte fjernede ure også ind i billedet.

Vedr. urene må det dog medgives at der nederst på infoskærmene er et klokkeslæt, som det er muligt at aflæse hvis der ikke står folk på perronen. (hint: flyt det dog op i toppen)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak