Avatar

Danshøj 2017 (Generelt)

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, søndag 10. september, 2017, 16:04 (377 dage siden)

Danshøj har vi vist ikke haft billeder fra her i forummet.

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

--
[image]

Danshøj 2017

af Scharfenberg, tirsdag 12. september, 2017, 15:39 (375 dage siden) @ Tommy Nilsson

Tak for flotte sensommerbilleder, Tommy. Gangbroen over Ringbanen er i øvrigt et af mine favoritmotiver af Danshøj. Desuden er støjskærmene på øvre for nyligt blevet afrenset for farvelade. Håber det holder en rum tid.

Danshøj lever i øvrigt en lidt speciel tilværelse. Ingen busforbindelser overhovedet men gode forbindelser for gående og cyklister til bl.a. Den Grønne Sti lige i nærheden ind mod Frederiksberg mv. Men med 10-minuttersdrift i dagtimerne på linje B og Bx på øvre og 5-minuttersdrift på Ringbanen på nedre er det alligevel noget af et knudepunkt. Og så i øvrigt få kilometer fra sværvægteren Valby St. Gad vide hvordan Danshøj placerer sig mht. antal rejsende? Må ligge temmelig højt - sikkert også højere end mange af de store provinsstationer.

Det er endvidere så sindrigt indrettet, at de lange tog på Ringbanen på hverdage i dagtimerne og generelt hele weekenden korresponderer med B'ernes minuttal svarende til en skiftetid på ca. tre minutter. Noget jeg har nydt rigtig godt af i mange år :-D

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2018 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen