Isbryderfærgen "VALDEMAR".

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 27/8 2012, 00:14 (4260 dage siden) @ henho

Hej Erik

Derfor er du nu alligevel kommet meeeget langt - din sædvanlige bemærkelsesværdige detaljerigdom taget i betragning :-D

Når du nu har et stort ønske om, at få "Valde" færdig, kunne du så ikke for en gangs skyld renoncere lidt på kravet om materiale genbrug ?

Med venlig hilsen - og god arbejdslyst ;-)

Henrik

-----------------------

Hej Henrik.

Tak for de pæne ord.

Det er svært, sådan blev jeg "opdraget", dengang man ikke kunne købe sådan noget, og nu er der jo gået sport i det. En anden har tilskrevet ligeledes, så hvis der atter opstår et sådant problem, må jeg nok frafalde "kravet".

Jeg går dog næppe over til at købe div. løsdele i forretningerne (som nævnt på "siden"). Det er den nemmeste løsning, men det man kan købe, har som regel kun tilnærmelsesvis lighed med forlægget. Derfor vil selvbyg alligevel være det aktuelle, og det tager tid, hvad enten det er materialer fra "rodekassen" eller købt til formålet.

Foreløbig går det dog, og håbet går på, at "VALDEMAR" er færdig eller næsten færdig inden "Dagens fotos" genoptages på min hj.side d. 23. september. Til den tid vil tiden gå med fotos - og dem er der andre der spørger efter / savner :-) ! ! !

. . . og det er jo også glædeligt.

Hertil kommer noget opfølg af div. "sider": Tipvognsbaner, Skælskør-Dalmose, Flensburg Sporveje m.v, hvor jeg også har nogle "hængepartier" (til oplysning for både tilskrivere og læsere).

Erik V. Pedersen.
http://evp.dk/index.php?page=d-f-valdemar-----som-model


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailDSB ME1512

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak