Godsforbindelsebanen

af Jens H. Bondesen, 29/3 2016, 11:17 (2954 dage siden) @ K564

.... En anden sjov ting var, at der først kunne stilles udkørsel i Van mod Ler, når der var gennemkørsel i Fl, da der ikke var nok sikkerhedsafstand på Fl´s I-signal i denne køreretning.

Hej Keld,

Udkørsel fra Vanløse mod Frederiksberg krævede også togvej i Flintholm, men jeg kan ikke huske, om indkørsel til Flintholm kunne stilles, eller der kun kunne stilles gennemkørsel.

Jeg havde først fat i de strømløb, da endestationen blev flyttet fra Frederiksberg til Solbjerg. Samtidig blev den "øvre" del af Flintholm nedlagt, så Vanløse og Solbjerg var nabotogfølgestationer (med trinbrættet Lindevang imellem).

Trafikken mellem Vanløse og Frederiksberg/Solbjerg var indstillet i en uges tid(?) i forbindelse med ombygningen. En kollega og jeg måtte gennemgå banestykket for at finde en fejl på en sporisolation. På Lindevang sad en herre på bænken og spurgte os, hvonår der kom tog. Svaret var noget i retning af: "på mandag", hvilket var i fuld overensstemmelse med sandheden. Han var tydeligt rystet, men kunne beroliges ved oplysning om togbusser.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak