Jernbanemuseum inviterer lærere til inspirationsmøde

af Steffen Dresler, 9/7 2016, 11:29 (2860 dage siden) @ UTJ

……………….ting/emner kan vel være svære at rubricere, hvis det er noget nutidigt, der fortæller om fortiden, her jernbane. Det er vel lige så historisk korrekt/ukorrekt som de utallige gættelege, hvor diverse trampestier med cykelhindringer bliver vist og gættet og som morer læserne, ik´?
Så derfor kunne et billede af den gamle Spiesbygning i Gyldenløvsgade lige så godt passe her. For engang i tidernes morgen var der en forplads til en af satellit banegårdene til Københavns 2. Personbanegård (1864), ik´?:-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Iøvrigt er det da dejligt, at et museum tager fat på skolebørn for at fortælle om fortidens rejser på en levende måde. Meget bedre end da jeg var skoleelev og vi skulle gennemgå Nationalmuseets pilespidssamling, det var bandeord nogle lange timer, så pilespidser har altså tabt mig;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanehumør
Jernbanehumør

´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.

Læs mere
Svenska-lok
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak