Uheld i Bindeballe omkring 1944, et svar .....

af Steffen Dresler, 1/12 2016, 10:25 (2703 dage siden) @ Tommy Nilsson

Tak for svar til alle!
Og selvfølgelig står det i Vandelbane bogen, hvor ellers:-)

Iøvrigt var denne startbane (Vandel) en kilde til mange misforståelser, bevidst eller ubevidst, når man skulle lande i Billund og kom ind fra øst. Når man kom ind på finalen, havde man pludselig to parallelle start-landingsbaner i sigte ved landing visuelt og uden ILS systemer, nemlig først Vandel og lidt længere ude og lidt til højre Billund. Mangen et passagerfly har først opdaget fejlen ret sent og måtte så afbryde landing og tage en tur rundt igen.
Fly fra østlandene havde i hvert tilfælde engang imellem lidt svært ved navigationen;-) Og da de så fik tilladelse til en landing på Vandel engang efter 1990 til CFE inspektioner, landede de selvfølgelig i Billund og man måtte næsten bryde en færdselsregel eller to for at fange dem, inden de gik "shop-amok" med de ti udleverede D-mark. Men det er jo en helt anden historie.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere

Jernbanebøger

Benzinstationens historie

Benzinstationens historie. Pris 380 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak