Avatar

Hvor grimt

af Morten Flindt Larsen, København K, lørdag 13. januar, 2018, 12:34 (282 dage siden) @ Georg Schmidt

Nej, nej, det "dufter" ikke længere af fisk i Esbjerg. Det er mere end 20 år siden, der sidst blev losset industrifisk i Esbjerg. Eller almindelige fisk i det hele taget. Eneste aktivitet i fiskerisektoren er en række skibe, der fisker rejer. Disse små fisk losses i hastigt tempo ved ankomsten til hollandsk kølebiler og bliver kørt til Holland.
Og stationen... ja, det er så grimt med el-masterne. Det ser ud som om togene kører under tag. Her et foto nogenlunde samme sted 17. november 2017.

Bent Mikkelsen

[image]


Helt enig shipmik
Det ser meget klodset og grimt ud. Utroligt det skal være nødvendigt at stille så mange stænger op for at holde så lidt. Gitterkonstruktioner ser langt mere lette og luftige ud. Herhjemme kører vi ikke kun i en grøn korridor, men efterhånden også i en "rustkorridor". Disse ruststænger er nok det billigste og hurtigste at stille op. Med hensyn til handelsflåden og dansk fiskeri kan vi vel efterhånden klare os med 500 meter afspærret kaj i Aarhus og 300 meter i Thyborøn hvor man måske stadig kan komme tæt på og "opleve de store både".:-D

[image]
Värnamo hvor jeg mener masteløsningen er noget mere elegant.

Mvh
Georg


Ballerup kunne også være med (KF-S/DJM, 1955):
[image]

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2018 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen