Bare slap af og nyd billedet, ikke andet

af Steffen Dresler, 14/6 2018, 13:06 (2143 dage siden) @ Niels Munch

Kære Niels

Tusind tak for info vedr. kilde og årstal. De to sidstnævnte er i flere tilfælde svære at se, når billeder i hard-copy "flyder" i en kuvert fra Danckers tid. Så vidt jeg husker kun med det gamle bomærke fra jernbanemuseet stemplet bagpå. Info kan nu skrives, så vi ikke kommer til at træde nogen over tæerne. Og så synes jeg det er svært med de ældre (gamle) billeder. Jeg har faktisk flere (altså elektronisk scannede nu) uden anmærkninger på (bl.a. DJM) og pludselig dukker samme billede op i samme udsnit, men med den sorte firkant nederst til høje med teksten "Københavns Museum og eller Frederiksbergs stadsarkiv".

Det samme gjorde sig gældende da Københavnerbilleder blev åbnet. Alle billeder tilgængelige og mange i Tif. format. Den "næste dag" de fleste med den sorte boks nederst til højre og pludselige undskyldninger med rettigheder på billeder uden angivelser og garanteret før 1970.


Kan ikke sige mig fri for, at København og Frederiksberg lige pludselig har set penge i foretagenet ved at belægge dem med restriktioner. Har dog ikke taget mig sammen endnu og spørge.
Nogen der ved hvorfor?

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Fik i sin tid en CD (de allerførste med uhjælpelige scanninger) hos Københavns Bymuseum administrative kontore på Vesterbrogade. Flere af de billeder kan jeg nu se med den "sorte firkant"??


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak