G 611 på Belvedere 1959.

af UTJ, 27/6 2018, 07:34 (2130 dage siden) @ Morten Flindt Larsen
redigeret af UTJ, 27/6 2018, 08:16

Manden i førerhuset på G 611 er helt sikkert fodboldinteresseret og følger med i Verdensmesterskaber, OL og andet mere vigtigt end lokomotivnumre og hvilken tender der er tilkoblet.

Der har lige været OL-kvalifikationskamp mod Island på Laurgardalsvöllur i Reykjavik og Danmark har vundet 4-2. Ole Madsen er topscorer med to mål. Thorlofur sørgede for delvis oprejsning til Island ti minutter før kampslut ved at reducere nederlaget til 4-2.

Mon ikke vor lokomotivfører eller fyrbøder, udover at connecte med kæresten på FB bruger telefonen til at læse om denne spændende kamp.

[image]

Det skulle blive mere spændende for senere spillede Island-Danmark 1-1 i København hvor Sveinn Teitsson scorede og Danmark kom bagud for senere at udligne.

Helt sikkert samtalestof for DSB-folk og andre mandfolk, for det endte med at Danmark trods alt kvalificerede sig til OL i Rom. Tre af de udtagne spillere til OL-holdet omkom i øvrigt i en flyulykke i Kastrup inden OL og måtte erstattes. Danmark fik sølv i Rom, trods modgang. Jugoslavien vandt guld over Danmark med 3-1.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak