GM-EMD lokomotiver i ..... (16 fotos) - OT

af cslundsten, 10/7 2019, 14:19 (1754 dage siden) @ Niels Munch

Hej Niels,

Det er lidt sjovt som forskellige oplevelser krydser hinanden. Jeg ville gerne have oplevet USA dengang, men i 1972 var jeg kun 5 år. ;-)

Ud over, at SAFB rummede Sheppard Technical Training Center med div. uddannelser og mange nationaliteter, og kom til at huse ENJJPT, var der også stationeret en B-52 Bomber Wing, der nok så meget prægede flyfeltet og trafikken i luftrummet over basen.


På en tur i 1998 kørte vi forbi Wichita Falls på vej mod Amarillo da en B-1 pludselig kom sejlende forbi. Den har nok haft et ærinde på SAFB. Desværre intet foto.

Billedet af Sentry'en var fra Tinker AFB i Oklahoma City, en kæmpestor base som vist også af og til ser en B-52. Der var udstillet en B-52 (og en B-1 anes lige bagved), men det er desværre det tætteste jeg endnu er kommet på sådan én:
[image]

Desværre blev besøget ved Tinker lidt negativt præget af at jeg tabte mit store zoom-objektiv på et betondæk. Og derefter trillede det i en vandpyt. Så humøret var noget under middel og flykiggeriet blev derefter. Heldigvis er der stadig en rigtig fotoforretning i Oklahoma City og jeg fik oprustet til resten af turen. ;-)

B-52 "bor" hovedsageligt på Barksdale AFB i Bossier City nær Shreveport, Louisiana. Det er ikke så langt fra SAFB men kunne desværre ikke passes ind i turen. Jeg har indtryk af at SAFB hovedsageligt er mindre fly nu til dags, hvilket var en af årsagerne til at den blev valgt fra.

/Carsten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak