Skinnebusser og loktrukne tog på OHJ og HTJ, OT skrotning.

af Steffen Dresler, 4/3 2024, 14:49 (60 dage siden) @ Niels

Hej Niels

Det kan du da have ret i m.h.t oprettelsen af ministeriet. MEN, men, men, det var jo IKKE oprettet for de sager, der optager os nu og først er kommet frem de sidste 20 år. Spørg Fru Kjærsgård m.h.t. "klimatosser";-)

At blusse gammelt jern af interesserede ikke ministeriet, naboklager fik muligvis lydhør p.g.a. lugt og røggener, men IKKE p.g.a. klima!

DSB Diesler kørte i tomgang 24-7 på stationerne og ved depoterne. Tænkt på, hvornår (sent) Danmark gik ind og blev selvforsynende med Olie og gas (DONG) til STOR glæde for ALLE, ju-hu, alle var glade og stolte. Alle var også glade for el-kraft, men glemte, eller trykkede den ene øje helt i, da man jo godt vidste hvorfra vi blev el-fornyset fra, når der knald på ledningerne. Atomkraftværket Barsebäck. Det kunne lige gå an et stykke tid, der var jo IKKE noget alternativ. Så skulle det fjernes af miljøfarlige årsager. Elektricitet ja, værket skulle bare ikke lige i min baghave problematikken, som idag med vindmøller:-)

Næ, Cheminova og diverse høfter, Simested og direkte udledning af kloakvand i Øresund, DET var tidens emner. Og udenlandsk "Brent Spar", "Esso Valdiez" m. fl. kunne man forholde sig til.

Klima og holdninger er en svær ting at forholde sig til:-(

Bedste hilsener

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MZ1441

Jernbanebøger

Med jernbane gennem hverdag og arbejde

Med jernbane gennem hverdag og arbejde. Pris 250 kr.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak