Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Set i dag på Slagelse Næstvedbanen

af Johannes Johansem, 26/2 2011, 12:37 (4811 dage siden) @ martin

Så er det bare om de bliver ved med at holde den standart når man har set stien som går fra Gørlev til Verslev og viderer så er den jo helt til groet, jeg syntes bare at de godt kunne have lavet den sti ved siden af sporet.
Men det ville de jo ikke nææ nej sporne skulle bare væk, jeg kan også forstille mig at de hytter eller shelterer vil blive udsat for hærværk moske brandt af.
Jeg hvade ellers håbet på at de løb tør for penge så de ikke kunne fjærne alle sporne men nu er de desvære væk, syntes bare at det er en skam.
Jeg tror ikke at der er mange der vil bruge den sti det bliver spændene om der kommer asfalt på stien men det er nok der at de løber tør for penge forhåbenlig for det koster mange penge at få lagt ud ,med mindre at der kommer en eller anden med en pose penge igen så DN kan klappe i deres små hænder.
Jeg har været kunde i Nodea en gang som der før det var Unibank og nogen steder før de overtog var der i hvertfald i Haslev og Ringsted en bank de over tog som hed Andelsbanken det var en god bank kan jeg huske.
Nå men det med Nodea som jeg vil hend til er at man føler næsten at det er alle de gebyer de tager for en når man hæver penge som de har givet til DN og bare kalder det for en fond ja ja mig og min bare R*** godt at jeg ikke har dem som bank merer.
Jeg syntes heller ikke at det var et problem at sporne lå der jo men dem som var utilfredse med at de hvade spor i baghaven har fådet sig en grus vej/sti og de får sikkert en madse hunde høm hømer som folk ikke samler op ha ha.
Jeg tror ikke på at der er mange som vil bruge stien efter indviegelsen der kommer sikkert en madse fine menesker samt moske nogen fra vores kære konge familie som skal klippe en rød snor over.
Og det hele kommer sikkert i TV 20 gange eller merer på dagen og hele slader pressen kommer og skal se stien hvor der en gang var en jernbane hura hura ,jeg syntes at man har øgelagt noget en kunne være en god Turist aktraktion og indtækts kilde i stedet for har man revet det op med roden og lavet noget jeg syntes er helt galimatias.
Ja man får nok ikke lagt sporne igen hvids man finder ud af at hovsa det var ikke en god ting vi lavede der ups da osse så gror den sikkert til og det vil se enu værer ud en før ,det er bare en stor fejl tagelse ,jeg kan huske noget med at de ikke måtte øgelægge tranchen men syntes at den ser temligt udjevnet ud på billederne.
De måtte jo ikke fjærne balasten men kan ikke se skaverne som sporne lå i de har sikkert fjærnet dem.
Skulle lige af med mit sure opstød, jeg har desvære aldrig prøvet at køre med veteran tog fra Skælskør af selv om jeg plagede mine forældre så lykkedes det aldrig desvære det kan jeg godt ave mig over nu at de ikke lige gad det.
Men det er jo sikkert typisk for mange.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak