Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skinnepudser ;)

af Henrik Hansen, Vejen, 27/2 2011, 14:32 (4810 dage siden) @ Erik Kjærgaard

Hvis du kører i bil efter en, der kører over for rødt lys, berettiger det jo ikke dig til at gøre det samme.
Jeg mener stadig det er forkasteligt med sådan lempfældig omgang med sikkerheden. Men, måske der her er et emne til en kommende ulykke??

Nu må man i dette tilfælde (skinnerpudser) skelne mellem virkelighed og fiktion, hvor optagelsen er ren fiktion, ligesom mit eksempel med Olsen Banden.

Nu er de fleste mennesker heldigvis udstyret med hvad der kaldes en sund fornuft, og det er også de fleste der forstår at drage nytte af den og bl.a IKKE gå rundt ude i sporet uden de nødvendige tilladelser/foranstaltninger eller køre frem for rødt.

Der er selvfølgelig også en restgruppe tilbage, det er drevet af en af dem selv formodet udødelighed, men for deres vedkommende er det nok ikke en optagelse som denne der udfordrer dem - det klare de vist til rigelighed selv, uden hjælp fra hverken Danmarks Radio eller YouTube.

/Henrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Sorøkatastrofen

Sorøkatastrofen. Pris 225 kr.

Læs mere
DSB MH329
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak