Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Lokofører-uddannelsen (Generelt)

af Jimmy, 2/11 2017, 04:12 (2386 dage siden) @ andersj

Det er mig bekendt vores fagforening der stadig holder fast i dette krav. Nuvel mange af de emner der bliver undervis i er også nemmere at forstå med en håndværksmæssig uddannelse i bagagen. Jeg selv er uddannet automekaniker. Jeg tror også at man bl.a. Gerne vil have nogen med lidt erhvervserfaring en student har ikke meget erfaring nogle af dem har gået i skole hele livet, se bare på vores politiker ikke ret mange af dem har prøvet at arbejd på en fabrik, værksted m.m.

En skriver om optagelsesprøven, da jeg for 10 år siden var til denne optagelsesprøve var vi 5 ud af 17 der bestod. Det er ikke mange, flere dumpede ved det afsluttende interview hvor der sidder 3 DSB-medarbejder og spørger om alt muligt. Nogle dumpede også på selve testen. Den første dumpede allerede inden vi var startet da han var farveblind.

Måske kravene er for høje det ved jeg ikke, kan huske for et stykke tid siden at politiet søgte nye folk, over halvdelen dumpede til de fysiske prøver, og mange i den almene viden test. Ham politimesteren der deltog var helt rystet over at unge mennesker vidste så lidt om vores samfund og ikke mindst deres fysiske form...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak