"Tak for de to lys i lagkagen!" (Generelt)

af Niels Munch @, torsdag 29. november, 2018, 16:14 (172 dage siden)

I går lykønskede transportministeren sig selv med de 2 år i stolen. Det skete i et nyhedsbrev, hvor han brugte mange ord på veje og biler.

Da det endelig kom til kollektiv trafik, skete det med flg. udsagn:

"Vi har også lavet en række aftaler på jernbaneområdet, der på sigt vil betyde, at 75 procent af togrejserne i Danmark vil være konkurrenceudsat – modsat fem procent i 2017. Det skal føre til en bedre og billigere togdrift. Jeg vil også fremhæve regeringens udspil om en nemmere kollektiv trafik, hvor vi sammen med Dansk Folkeparti foreslår bedre vilkår for fjernbusser, så vi kan få flere fjernbusruter og -afgange i alle dele af landet."

Det er naturligvis et uddrag efter mit valg; men læs hele nyhedsbrevet her: https://www.trm.dk/da/ministeren/taler-og-artikler/2018/tak-for-de-to-lys-i-lagkagen .


M.v.h.
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerfabrikken Nykøbing
Sukkerfabrikken Nykøbing
I 1884 opførte en række landmænd på Falster andelsvirksomheden Sukkerfabrikken Nykøbing. I jernbanekredse er fabrikken mest kendt for de to små Krauss-maskiner, der varetog trafikken på fabrikken i over 50 år og nu befinder sig på Museumsbanen.


 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen