Interrail pas sælger godt hos DSB (Generelt)

af Nordexpress, mandag 13. maj, 2019, 14:51 (163 dage siden) @ andersj

Interrail pas kan være en rigtig god idé - men er bedst med nogen detail planlægning - i modsætning til den oprindelige idé om spontan rundrejse i hele Europa.

Fordelene kan være særligt store i Tyskland, Schweiz og Østrig, hvor der er principielt fri adgang til de lange stræk med hurtigtogene - på tidspunkter, hvor almindelige billetter koster pebrede priser.

F.eks. kan seniorinterrail være fordelagtig på en almindelig t/r Schweiz-Danmark.

Det modsatte gælder, hvis man først på nuværende tidspunkt af året vil planlægge sin sommertur med højhastighedstog i Frankrig, Spanien eller under Kanalen til Storbritannien. Så er 'pladsbilletterne' ret pebrede. I Frankrig kan man dog komme pænt langt med regionaltog med fri adgang.

I Frankrig tilbydes stadig flere forbindelser på lange stræk med oui-go TGV togene til særdeles fordelagtige priser ved netkøb. De fly-agtige krav til fremmøde kan man sagtens leve med.

Går rejsen til (det tidligere) Østeuropa kan det tit betale sig at købe lokale billetter eller tjekke om Flixbus har en afgang direkte fra A til B ad motorvejen.

Så vil man bumle rundt på en sommertur kan det betale sig at købe interrail'en til kampagnepris i november-december og allerede dér starte planlægningen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen