Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Stations pakhus (Generelt)

af UTJ, 2/9 2019, 09:08 (1699 dage siden) @ Polyga

Tusind tak for hurtigt svar. (Fra en økonomisk synsvinkel havde jeg håbet på tagpap - nu må vi finde en sponsor).

Et par andre spørgsmål, nu hvor vi får så hurtigt svar.

1) I tidernes morgen var der en vandpost på nordsiden af stationen ved indgangen til ventesalen. Er der nogen, der har en idé, hvordan den har set ud, eller hvor vi kan finde en tilsvarende?

2) Hvordan får man adgang til Per Vad Nielsens arkiv. Det kunne nemlig være interessant for os om fandt flere fotos med detaljer fra Vedde station evt. fotos af interiøret

På forhånd tak

Med venlig hilsen


Ivar

Jeg har gjort en hel del i forbindelse med Vedde Station inkl omgivelser. Pakhuset havde oprindelig skifertag og stålstøbte ovenlysvinduer. Du kan kontakte mig efter den 16/9 på +4531356609 hvis du har lyst. mit arbejde (som endnu ikke er afsluttet har blandt medført en skalamodel af stationsbygning, hotel og købmandsforretningen længere nede af stationsvejen.

Den "skæve" opbygning af de to porte til banesiden, inkl den brolagte rampe er oprindelig og denne har jeg også en tegning af. Dokumentationen af hvordan Vedde Station så ud fra 1902 og frem er ganske god.

Interiøret kan vi sagtens rekonstruere i det omfang det er ønskeligt. Det gølder også de træplankeværker mellem hovedbygning og udhus som desværre er erstattet af en mur.

Venlig hilsener
Ulrik Tarp Jensen

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak