Exit 736, Sic transit gloria mundi, - ”Så blev der stille”, (Generelt)

af Dcart, mandag 16. september, 2019, 21:58 (329 dage siden) @ Steff

Kære David

Tak for ordene :-) og videoerne. Giver gerne orientering igen om et damplokomotiv!
Glæder mig at du og andre fik en god oplevelse, håber du nød dampslagene, der er nu noget særligt over en tre-cylindret der bliver brugt;-) ;-) !
Fortsat god aften til dig (og alle andre selvfølgelig) og endnu engang tak for ord og video.

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

NB: Personligt synes jeg at det var dejligt at klubberne også stillede vognmateriel tilrådighed, for at togstammen kunne blive så autentisk som muligt, så en lille privat tak herfra til dem der gjorde det muligt. Det kunne da blive en god vane i fremtiden!

Kære Steffen.

Velbekomme det var så lidt. Nu har du glædet os i mange år med din viden. Jeg har stadig din bog "Fra Atlantic til Pacific" om P og Pr maskinerne, som jeg har fået læst en del gange da jeg var teenager. Skøn bog med fine illustrationer.

Ja de dampslag fra en 3 cylindret maskine lyder fantastisk. Jeg husker især en tur med R963, der jo også er 3 cylindret, i forspand med sin 2 cylindrede slægtning R946 på en tur fra Odense til Brande. Tror det var i 1997? Glemmer ikke lyden af de to, i mine øjne, smukke lokomotiver der trak op ad rampen til lillebæltsbroen...Så det var et dejligt genhør med en 3 cylindret maskine i lørdags ;-)

Forøvrigt min første tur i mange år, og eneste tur med S maskinen ;-)

Ja det var skønt med den fine oprangering af vogne :-)

Man må takke for alt det arbejde der bliver gjort for at bevare det gamle materiel.

Må indrømme jeg savner, om jeg så må sige, R963, en del. Havde mange gode minder på ture med hende samme med min Far. Er der planer om at få hende ud og køre igen?

Ønsker ligeledes en god aften ;-)

Venligst David


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Lyngby - Vedbæk Jernbane
3 flyttefirma tilbud

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen