Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Metro til Nordhavn metro åbner i slutning af marts (Generelt)

af Banemanden, 25/1 2020, 18:59 (1552 dage siden) @ mpp

Udover at tage ud i Nordhavn og se togene køre til Orientkaj, er der så nogen måde at lære mere om hvad der sker? Jeg tænker at I kører med fuld skrald nat og dag, men det kunne være spændende at høre mere om hvilke tests I laver og måske også hvad der testes udover normal drift :)

De tests der køres er i og for sig ikke specielt spændende allesammen, og pt øves der ikke drift. Det kommer først fra midt februar. Nogle tests kræver en masse dataudtræk så to tog der kører i ti minutter og laver en bestemt test kan tage en time at analysere data på. Man kan også opleve, at de tests der laves ikke fylder ret meget i de faste opgaver. Det er funktionerne i systemet der testes, hvordan reagerer togene ved nedbrud (som under test simuleres) og gør det det, som metroselskabet og trafikstyrelsen har bedt om det skal.

Grunden til det er gået ret gnidningsfrit og hurtigt med M4 er, at alle test blev lavet på M3 for nylig så det ikke er en førstegangs øvelse.

De blev færdige med de sidste tests her til formiddag og banen er ved at blive forberedt til at åbne igen i morgen meget sent om aftenen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak