Litra EB i normal drift - opsamling af billeder mm (Generelt)

af Gæst42, mandag 26. oktober, 2020, 14:34 (36 dage siden) @ dkat

Er der en måde hvorpå man kan se hvilke afgange der køres med dem?

Inde på dinstation.dk kan man klikke på et tog og der har jeg lagt mærke til at nogle vognnumre er bredere end andre, men jeg er ikke helt sikker på hvordan det er med Litra EB.


Siden EB afløser EA 1-til-1 (ifølge diverse indlæg på dette forum), så ville jeg downloade tjenestekøreplanen for Østdanmark (TKØ) her, og i PDF'en søge på "EA", da togarten fremgår heraf. Med førnævnte antagelser, så burde de afgange køres med EB fra i dag.

Hvilket så er en fejlslutning da togarten i tjenestekøreplanen ikke nødvendigvis er den sammen som omløbsplanen. Togarten i tjenestekøreplanen er den togart som køreplanen er lavet efter og typisk efter laveste fællesnævner for de togtyper der skal kunne holde en given køreplan. Derfor står der også EA under de fleste 41xx/43xx tog men i virkeligheden køres langt de fleste afgange med ER. Men da ER er hurtigere end EA+DD så er køreplanen lavet efter EA+DD.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen