EB lokomotiver (Generelt)

af andersj @, Aalborg, søndag 28. februar, 2021, 17:12 (42 dage siden) @ TonyTraynor

Hvilke EB-lokomotiver har kørt med persontog hidtil, og hvor lang tid tager det fra et nyt ankom til København, før det arbejder et persontog?? mvh Tony

Hvis vi tager udgangspunkt i januar-leveringen så ankom 06, 07 og 08 til Padborg den 24. januar. Den 26. januar blev de overført til København efter testkørsler i Sønderjylland.

07 og 08 kørte vist med passagerer for først gang den 19. februar. Jeg har ikke lige kunnet finde noget om 06.

Så det ser ud til at hver gang tre nye ankommer er man klar til at sætte de tre fra seneste levering i drift. Det skulle vist også være et ønske fra DSB at de bliver leveret i små serier. Siemens havde eksempelvis allerede bygget 3207 i starten af november, kunne man se på et billede lagt op på Facebook fra en DSB-repræsentant i München den 2. november.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sabotage mod Maskindepot Gb
Sabotage mod Maskindepot Gb

I oktober 1944 udførte danske sabotører en vellykket sabotageaktion mod Maskindepotet på Københavns Godsbanegård, hvor en række lokomotiver blev sat ud af spillet. Lars Christensen fortæller her om den dramatiske nat.

Læs mere
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen