Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Billige jernbanebøger (Generelt)

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, 7/12 2011, 02:24 (4527 dage siden) @ Per Hauberg

Efter D839s udmelding om bogen om OMB, har jeg skrevet mig en liste over bøger, det er på tide. Hele otte stykker er der på listen. -Og så kommer det spændende:
Hos DJK, hvor jeg hidtil har købt mine jernbanebøger, tæller jeg sammen til 2.386 kr plus porto. -Hos den svenske boghandler, Tommy linker til her på siden, er prisen 1728,- fragtfrit leveret !
En forskel på mere end 650 kr - foruden portoen.

Tak for link'et, Tommy. -Jeg håber, forlaget også husker at gøre noget for Jernbanen.dk til gengæld. Jeg er på vej med bestillingen !

Jeg har også bemærket den store prisforskel på DJK og Adlibris og undret mig over, at især DJK´s egne bøger er billigere hos Adlibris. Man må jo antage, at Adlibris køber DJK bøgerne hos netop DJK.
Jeg modtager 6% i kommision fra Adlibris på alle køb, der kommer direkte fra Jernbanen.dk og 3% i kommision på alle køb, der bliver foretaget indenfor en 30-dages periode fra første besøg på Adlibris. Alle indtægter går til at drive Jernbanen.dk, Signalposten.dk, Svenska-lok.se og de øvrige projekter, jeg arbejder på.
Jeg er ikke ude på at udkonkurrere DJK, men hvis du vil have billige jernbanebøger og samtidig støtte Jernbanen.dk, så synes jeg, du skal handle hos Adlibris - via et link fra Jernbanen.dk (og det gælder ikke kun Per men også alle andre - julegaverne kan f.eks. også købes hos Adlibris).

Link til Bogbutikken på Jernbanen.dk

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB ME1507Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak