Dansk lokomotiv i Colorado (fortsat) (Generelt)

af Bent Hansen, tirsdag 07. februar, 2012, 16:26 (3542 dage siden)

Hej.

Som jeg lovede i sidste måned ville jeg gå i arkivet for at finde oplysninger til emnet Lokomotiv med dansk fortid på museum i Colorado USA. Indlægget var i dette forum 16.01.2012 kl. 3:38.

Jeg lovede dengang, at der var oplysninger i Tipvognen, Industribaneklubbens Tidsskrift, og MJ sparede mig for en gennembladning ved at oplyse, at det var i 2 for 1989. Jeg er nu hjemme ved mit arkiv og har skannet den pågældende Tipvogn.

Oplysninger, der nu er mere end en snes år gamle, trænger til en opdatering. Blandt har man i USA, kan jeg se, sat et nyt skilt på lokomotivet, uden dog at sandhedsværdien er blevet højere.

Nå, der er også fejl i mine angivelser. Om et par dage barsler jeg med endnu et indlæg i denne sag: en aktuel lokomotivliste så god, som jeg nu kan gøre den. Den ligger i øjeblikket til udtalelse hos andre eksperter på området.

Med venlig hilsen

Bent Hansen.[image]
[image]
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen