Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Pendlertalsmænd, muligvis lidt hjælp? (Trafikpolitik)

af Steff, 3/4 2012, 09:21 (4418 dage siden) @ dykker5502

Det behøver du nu ikke dykker!
Dette er pure forhandlingsteknik, hvor forslagstilleren får noget UDEN egentligt at have gjort noget som helst. Det ligger i det nye rygeforslag fra regeringen, at der ikke må ryges på offentlige arealer, herunder DSB´s.
Så det er en nem måde for DSB at få stramningen gennemført (DSB, et firma med en grøn profil politisk), da "pendlerne" synes det er godt, ikke sandt. Derfor også den store overskrift i DSBidag for at fortælle de ansatte rygere om budskabet, "man vaske hænder", det var ikke os, men pendlerne der ønskede...... Hvad enten man havde spurgt eller ej var det påbud kommet. Disse ting var allerede klaret af helt oppe på direktionsplan for at - som skrevet tidligere - være på forkant med den kommende politik. Nu er gennemførelsen sket "demokratisk" og pendlerne har fået deres luns kød. Alle tilfredse undtagen rygerne. Men det ligger jo ligesom i luften (sorry) det med rygning bliver totalt forbudt. Kan næsten høre/se: Er det ikke en god ide sundhedsmæssigt hvis rygning bliver forbudt på perroner mv? Og et par ikkerygende pendlere jubler, "forslaget" vedtaget;-) .
Da stramningerne i sin tid begyndte var jeg STORRYGER (alt under 40 om dagen var børnehave og amatører!) og var (bandeord) "Jens-sur":-D . Men jeg VIDSTE at det ikke nyttede, da det allerede VAR blevet aftalt indført.

Altså, Woodi og Jens, don´t fight the settings eller start en krig du/I ikke kan vinde.

(Er stoppet med rygning, doctors orders, men er ikke blevet "hellig" og acceptere andres vaner).

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak